Geweldige stem & Sprankelende uitstraling

Sigrid Hof

Een geweldige stem, een sprankelende uitstraling en een groot inlevingsvermogen vormen het handelsmerk van Sigrid.

Sigrid Hof is een zangeres met een veelzijdige stem. Haar brede repertoire reikt van klassiek, musical, jazz, easy listening tot soul, pop en eigen nummers. Sigrid kan ontzettend veel met haar stem: van het aantikken van een intieme snaar tot temperamentvol uithalen.

Door de interactie met het publiek en haar improvisatietalent slaagt Sigrid er altijd in om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Het aanslaan van de juiste toon is een kunst die zij tot in de puntjes verstaat. Sigrid staat dicht bij de mensen en met haar stem en uitstraling heeft zij de gave mensen te raken op haar bijzondere manier: vanuit het hart.… Een show van Sigrid past bij elke gelegenheid, van een intiem, chique diner tot een groot showevenement.

Desgewenst kan het optreden live begeleid worden door een pianist of orkest.

In de loop der jaren heeft Sigrid diverse shows ontwikkeld voor bedrijfsfeesten, evenementen en theater. Veelzijdige acts, gevoelige ballads, veel humor en een swingende finale passeren daarbij de revue. Kortom, een mix van theater en entertainment in een show vol glamour.

Heilsoldate Act

Gedurende circa 15 minuten loopt Sigrid – verkleed als Leger des Heils soldate-, rond tussen de gasten en collecteert zij voor het goede doel. Plots stapt zij de buhne op en bedankt zij alle mensen voor hun gulle giften. Binnen enkele seconden vindt er vervolgens een metamorfose plaats en daar staat de aantrekkelijke zangeres Sigrid.

[ult_dualbutton btn_alignment=”left” button1_text=”Lees meer ” btn1_background_color=”#d93284″ icon=”Defaults-chevron-right” icon_size=”0″ button2_text=”Bekijk video” btn2_background_color=”#e0e0e0″ btn2_bghovercolor=”#d93284″ btn_icon=”Defaults-play-circle-o” btn_icon_size=”0″ btn2_icon_align=”left” divider_text=”of” divider_text_color=”#707070″ divider_bg_color=”#ffffff” divider_border_style=”solid” divider_color_border=”#ffffff” btn1_text_color=”#ffffff” btn2_text_hovercolor=”#ffffff” title_font_size=”desktop:15px;” title_line_ht=”desktop:15px;” btn_border_radius=”5″ btn_width=”130″]

Phantom of the Opera Act

Op aanvraag kan de klassiek geschoolde Sigrid de titelsong van The Phantom of the Opera op schitterende wijze, met zowel de hoge als de lage stem, ten gehore brengen!

Kristallen Hart

Een prachtig Swarovski kristallen hart dat Sigrid al zingende weggeeft. Het hart kan symbool staan voor liefde; bijvoorbeeld tussen een bruidspaar, bij vriendschap, in werkrelaties; bijvoorbeeld bij een jubileum of gewoon een liefdevol gebaar naar iemand.

[ult_dualbutton btn_alignment=”left” button1_text=”Lees meer ” btn1_background_color=”#d93284″ icon=”Defaults-chevron-right” icon_size=”0″ btn2_background_color=”#ffffff” btn2_bghovercolor=”#ffffff” btn_icon=”Defaults-play-circle-o” btn_icon_size=”0″ btn_icon_color=”#ffffff” btn_iconhover_color=”#ffffff” btn2_icon_align=”left” divider_text=”>>” divider_text_color=”#878787″ divider_bg_color=”#ffffff” divider_border_style=”solid” divider_color_border=”#ffffff” btn1_text_color=”#ffffff” btn2_text_hovercolor=”#ffffff” title_font_size=”desktop:15px;” title_line_ht=”desktop:15px;” btn_border_radius=”5″ btn_width=”130″]

Live met orkest

Een optreden van Sigrid kan ook live begeleid worden door een pianist of orkest. Sigrid treedt regelmatig op met de Koninklijke Marinierskapel en heeft samengewerkt met het Metropole Orkest en vele andere orkesten.

Theater

Sigrids theatershow getiteld INTENS is een mix van theater, show en hoogstaande muzikaliteit. In dit programma geeft Sigrid zichzelf bloot. Ze kijkt op het podium letterlijk in de spiegel en zingt en vertelt over de diepte- en hoogtepunten in haar leven.